پاکدشت | برگزاری مانور آموزشی و عملیاتی پدافند غیرعامل در مرکز توانبخشی فاطیما

به مناسبت گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل، مانور آموزشی و عملیاتی پدافند غیرعامل، با حضور هاله نوروزی، کارشناس مسئول پدافند غیر عامل اداره بهزیستی شهرستان پاکدشت و جمعی از پرسنل جمعیت هلال‌احمر شهرستان پیشوا، در مرکز توانبخشی فاطیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران، این مانور با هدف ارتقای سطح آگاهی و آمادگی کارکنان و افراد تحت پوشش مرکز در مواجهه با شرایط اضطراری، تهدیدات احتمالی و حوادث پیش‌بینی‌نشده اجرا شد.

در جریان این برنامه، شرکت‌کنندگان با اصول ایمنی، نحوه صحیح واکنش در شرایط بحرانی، حفظ آرامش، رعایت دستورالعمل‌های ایمنی و چگونگی انجام اقدامات ضروری هنگام وقوع حوادث آشنا شدند. همچنین، متناسب با سناریوی طراحی‌شده، اقدامات عملیاتی پیش‌بینی‌شده به اجرا درآمد.

برگزاری این مانور در راستای افزایش آمادگی مجموعه‌های توانبخشی، تقویت توانمندی کارکنان و مددجویان و نهادینه‌سازی فرهنگ پیشگیری، ایمنی و مدیریت بحران صورت گرفت.

گفتنی است، اجرای برنامه‌های آموزشی و عملیاتی در حوزه پدافند غیرعامل، نقش مؤثری در کاهش آسیب‌پذیری، افزایش آمادگی در برابر تهدیدات و ارتقای سطح ایمنی مراکز تحت پوشش بهزیستی دارد.

کد مطلب 217419

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد